Колаж TrueUA

Допомагав Ф’юрі у бою з Нганну: боксер Усик зробив несподіване зізнання

У столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді у ніч на 29 жовтня відбувся боксерський поєдинок між володарем поясу WBC у суперважкій вазі Тайсоном Ф’юрі та колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Циганський король отримав впевнену перемогу й спеціальний пояс WBC, створений саме для тріумфатора цього поєдинку.

Цікаво, що український боксер Олександр Усик вважає, що також причетний до перемоги Ф’юрі над Нганну. Зокрема, як розповів сам спортсмен, він робив своєму майбутньому супернику підказки, повідомляє Boxing King Media.

Усик зазначив, що переймався, адже поразка Ф’юрі могла вплинути на їхній майбутній поєдинок.

"Я нервував, навіть йому щось підказував у рингу, щоб він працював джебом і рухався. Так, я трохи занервував, що наш поєдинок може не відбутися. З боку це і мало такий вигляд, що це типу мій опонент, а я своєму опонентові підказую. Тому що я до цього поєдинку 20 років йду. Звісно, ​​вся моя команда, багато людей, друзів, моя країна, та й увесь світ хоче, щоб цей поєдинок відбувся 23 грудня", — сказав Усик.

Відомо, що після перемоги Ф'юрі Олександр Усик піднявся на ринг, де у нього із Ф'юрі відбувся дуель поглядів. Боксери усно погодилися провести поєдинок 23 грудня. Водночас промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен вважає, що бій за абсолютного чемпіона світу, ймовірно, відбудеться на початку 2024 року. Все тому, що суперник українця не встигне підготуватись до поєдинку до 23 грудня.

Нагадаємо, що Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі битимуться за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Українець є чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 30.10.2023 03:27