Фото: Instagram Ф'юрі

Тайсон Ф'юрі проведе бій з екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну: що відомо про поєдинок

У ніч на 29 жовтня пройде бій між чемпіоном WBC в надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі та колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Спортсмени вияснятимуть стосунки в рингу за правилами боксу.

Поєдинок пройде в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія та розпочнеться не раніше 23:50. В Україні пряма трансляція бою Фʼюрі — Нганну буде доступна на сервісі DAZN. Підписка коштує 370 гривень.

Що отримає переможець

На кону 10-раундового бою за правилами боксу не стоятиме титул WBC у надважкій вазі, яким володіє Фʼюрі. Але переможець отримає спеціальний пояс WBC.

Варто відзначити, що окрім поясу WBC бійці отримають непогані гонорари за поєдинок. Екс-претендент на титул чемпіона світу у хевівейті Дерек Чісора розкрив призовий фонд виставкового бою. За його словами, Ф'юрі заробить за поєдинок 50 мільйонів доларів. Натомість Нганну заробить орієнтовно 10 мільйонів. Ці суми — обов'язкові для виплати обом бійцям.

Фаворит бою

За оцінками експертів букмекерських контор, Ф'юрі — явний лідер поєдинку. Шанс Ф'юрі на перемогу оцінюються як 1.07. Імовірність виграшу Нганну — 9. Шанс на те, що бій Ф'юрі — Нганну завершиться внічию — 40.

Зірковий гість

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик планує бути в рингсайді. Бій українця проти Ф’юрі може відбутись 23 грудня.

Нагадаємо, у столиці Саудівської Аравії українець Олександр Усик зустрівся зі своїм майбутнім суперником Тайсоном Ф'юрі. Наприкінці грудня боксери мають зустрітися один з одним на ринзі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.10.2023 15:55