Фото: Twitter "Жирони"

Довбик забив "Бетісу": українець та зірка "Реала" — лідери Ла Ліги за системою "гол плюс пас" (відео)

У четвер ввечері, 21 грудня, український нападник "Жирони" Артем Довбик забив черговий гол у Ла Лізі. Цього разу він реалізував пенальті у матчі 18-го туру чемпіонату Іспанії проти "Бетіса" (1:1).

Цей гол став 11-м для Довбика у 17 матчах сезону іспанської Ла Ліги. У його активі також чотири гольові передачі. У Беллінґема 13 забитих м’ячів та дві результативні передачі у 15 іграх.

Варто відзначити, що наш земляк зрівнявся за кількістю очок за системою "гол плюс пас" з головною зіркою "Реала" Джудом Беллінґемом. В обидвох цей показник становить 15 результативних дій, що є найкращою статистикою турніру.

"Жирона" на другій позиції після екватора Ла Ліги

Клуб Артема Довбика та Віктора Циганкова відправився на різдвяну паузу в чемпіонаті Іспанії, розташувавшись на другому місці в турнірній таблиці. Після 18 турів у "Жирони" 45 очок. У лідера "Реала", який 21 грудні переміг "Алавес" (1:0), також 45 балів, але у мадридців краща різниця забитих та пропущених м'ячів.

На третьому місці з 38 очками розташувалася "Барселона", у четвертого "Атлетіко" 35 балів та гра в запасі.

Нагадаємо, 10 грудня "Жирона" перемогла "Барселону" в гостьовому матчі 16-го туру чемпіонату Іспанії. Поєдинок завершився з рахунком 4:2, а наші земляки Артем Довбик та Віктор Циганков відзначились результативними діями.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.12.2023 09:07