Фото: ОП

"Дрони хочуть повернутися до своїх творців": у Зеленського прокоментували атаку на Москву

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на ранішню атаку дронами в Москві. Він відкинув причетність до цієї події України й заявив, що "російські дрони хочуть повернутися до своїх творців".

Про це Подоляк сказав в ефірі Breakfast Show, назвавши цю подію "малоцікавою".

"Дуже важливо зрозуміти. Ви ж знаєте, ми втягуємося в епоху штучного інтелекту. Можливо, не всі дрони готові атакувати Україну і хочуть повернутися до своїх творців та відповідним чином поставити запитання: "А навіщо ви нас відправляєте по дітях України, по Києву тощо?". Мені здається, дрони розумніші за Картаполових, Бурульових і так далі. Вони чітко розуміють наслідки того, що ти робиш", — заявив Подоляк.

Водночас радник голови ОП зауважив, що Росія вважає, що може грати в "односторонню гру" та руйнувати суверенну державу абсолютно безкарно.

"Після 15 місяців вони зрозуміли, що 2014-го року більше не буде? Жодного підписання лінії поділу! Вони далі з понтами будуть розповідати, як вони весь світ на коліна ставлять. Цього не буде. Кожен з них відповідатиме в повному обсязі", — сказав він.

Нагадаємо, 30 травня в Москві та Підмосков'ї росіяни масово повідомляли про атаку дронів. Було чутно вибухи, працювала ППО, дрони врізалися в багатоповерхівки столиці РФ. У Міноборони Росії назвали Україну винною в "терористичній атаці безпілотними літальними апаратами по об'єктах у Москві".

У Шойгу заявили, що в "атаці було задіяно вісім безпілотних літальних апаратів літакового типу". Пропагандисти ж стверджують, що дронів було не менше трьох десятків. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.05.2023 11:37