Фото: Офіс генерального прокурора

ДТП на Рівненщині з численними жертвами: з'явились нові деталі трагедії (фото)

Прокуратура розпочала розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди із 14 загиблими на Рівненщині. Внаслідок аварії, яка сталась 6 липня, загинули водії обох транспортних засобів, а також 12 пасажирів мікроавтобуса, серед яких шестирічний хлопчик.

Про це повідомив у Telegram-каналі Офіс генерального прокурора.

У відомстві зазначили, що за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі людей (ч. 3 ст. 286 КК України).

За даними слідства, 6 липня на дорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" поблизу села Верхів Рівненського району Рівненської області, водій автоцистерни виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з маршруткою "Рівне-Хмельницький". 

"Внаслідок аварії загинули водії обох транспортних засобів, а також 12 пасажирів мікроавтобуса, серед яких шестирічний хлопчик. За життя ще однієї жінки, жительки міста Нетішин, Хмельницької області, борються лікарі", — йдеться у повідомленні прокуратури.

В Офісі генпрокурора повідомили, що на місце події виїхала слідчо-оперативна група, експертна служба, керівництво прокуратури, поліції, ДСНС та обласної державної адміністрації. Наразі тривають необхідні слідчі дії, тіла всіх загиблих вже ідентифіковано.

"Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області. Визначено групу прокурорів та слідчих з-поміж найдосвідченіших працівників. Хід розслідування перебуває на контролі обласної прокуратури", — додали у відомстві.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський прокоментував наслідки кривавої аварії у Рівненській області, яка сталась у суботу, 6 липня. Глава держави висловив співчуття рідним загиблих людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.07.2024 22:57