Двоє поліцейських так званого Придністров’я намагалися викрасти українця, – ДПСУ

12 ЛЮТОГО 2018 10:56

Прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали двох поліцейських так званого Придністров’я, які намагалися у незаконний спосіб затягнути громадянина України на суміжну сторону в обхід пункту пропуску, передає TrueUA.

У прес-службі Держприкордонслужби зазначається, що прикордонний наряд відділу «Кучурган» біля державного кордону України, неподалік пункту пропуску «Кучурган-авто», почув галас людей та помітив, як двоє невідомих силоміць тягнуть третього у напрямку кордону. Одразу до вказаного місця вибула група реагування прикордонників, яка і затримала усіх осіб.

«Двоє осіб повідомили що вони є співробітниками МВС невизнаного Придністров’я, один з них мав при собі відповідне посвідчення. Чоловік, якого намагалися перетягнути до своєї країни у незаконний спосіб в обхід пункту пропуску, виявився українцем, мешканцем Одеси», - йдеться у повідомлені.

По факту виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 146 ККУ «Незаконне позбавлення волі або викрадення людей» повідомлено компетентні правоохоронні органи України. Наразі продовжуються заходи по встановленню усіх ознак правопорушення.

Події, 12.02.2018 10:56