Фото: росЗМІ

Екс-міністр оборони РФ Шойгу прибув до Північної Кореї на зустріч з Кім Чен Ином

У п'ятницю, 13 вересня, екс-міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу відвідав столицю Північної Кореї Пхеньян, де зустрівся з диктатором країни Кім Чен Ином.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання "РИА Новости" з посиланням на Раду безпеки країни-агресора.

"13 вересня делегація на чолі з секретарем Ради безпеки Російської Федерації С.К. Шойгу перебувала в Пхеньяні. У рамках безперервного стратегічного діалогу між нашими країнами відбувся предметний обмін думками з корейськими колегами з широкого кола питань двостороннього та міжнародного порядку денного", — йдеться у повідомленні росЗМІ.

Згідно з оприлюдненою інформацією, "Шойгу прийняв голова державних справ КНДР товариш Кім Чен Ин". Також повідомляється, що зустрічі в Пхеньяні "відбулися у винятково довірчій, дружній атмосфері" в руслі домовленостей, яких було досягнуто під час державного візиту глави Кремля Володимира Путіна до Пхеньяна в червні 2024 року.

"Вони зроблять важливий внесок у справу реалізації положень підписаного ними двостороннього договору про всеосяжне стратегічне партнерство", — резюмували в російському Радбезі.

Раніше повідомлялось, що північнокорейський диктатор Кім Чен Ин спостерігав за випробуваннями 240-міліметрової реактивної системи залпового вогню, яка має нову систему наведення. Цю зброю КНДР може надати Росії.

Нагадаємо, раніше лідер Північної Кореї Кім Чен Ин закликав посилити виробництво безпілотників. Йдеться про ударні, розвідувальні та підводні дрони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 13.09.2024 11:52