"Ф*гня": Усик емоційно прокоментував майбутній бій Ф'юрі та Нганну

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) відреагував на новину про бій боксера Тайсон Фʼюрі та колишнього чемпіона UFC Френсіс Нганну. Виставковий 12-раундовий поєдинок за професійними правилами відбудеться 28 жовтня.

Українського боксера цитує видання ringpolska.

Усик різко відреагував на цю зустріч.

"Фігня. Нічого не думаю про цей бій. Це неймовірна афера. Нічого не думаю про це, про жадібне пузо — теж. Мені байдуже. Хотілося б, звісно, побоксувати з Фʼюрі. Але мені здається, що він трошечки боїться", — сказав Усик.

Бій Ф'юрі — Нганну пройде у Саудівській Аравії.

Зазначимо, що раніше Олександр Усик розповів про скасування бою з Тайсоном Ф’юрі. Поєдинок не відбувся через "жадібність" британського боксера.

Наступний бій Усика

Поєдинок Олександра Усика та британця Даніеля Дюбуа відбудеться 26 серпня у польському Вроцлаві. У ринг боксери вийдуть на місцевій Tarczynski Arena. Початок поєдинку не раніше 21:00. Володар чемпіонських поясів WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring у надважкій вазі Усик зустрінеться з регулярним чемпіоном за версією WBA Дюбуа. 

Нагадаємо, раніше букмекери назвали фаворита бою Усика та Дюбуа. У поєдинку, який відбудеться у польському Вроцлаві на "Тарчинські Арена", на кону стоятимуть всі чемпіонські пояси, якими наразі володіє українець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.08.2023 16:17