Фото: соцмережі

Формула миру для України: Ізраїль вперше відправив делегацію на конференцію в Давосі

Делегація з Ізраїлю вперше взяла участь у зустрічі радників з нацбезпеки у Швейцарії, де обговорювалася українська Формула миру. Єрусалим направив у Давос двох представників Ради національної безпеки.

Про це у соцмережі X повідомив посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський. Загалом у зустрічі взяли участь делегації з 83 країн.

"Ізраїль вперше відправляє делегацію на мирну конференцію України у Швейцарії", — йдеться у повідомленні дипломата.

Бродський також додав посилання на відповідну публікацію The Times of Israel. За даними видання, від офісу прем'єр-міністра Ізраїлю отримало підтвердження долучення цієї держави до обговорення української Формули миру. Офіційний Єрусалим своєю чергою відправив на зустріч радників двох представників Ради національної безпеки.

Скріншот з соцмережі X Міхаеля Бродського

Водночас військовий оглядач, офіцер Армії оборони Ізраїлю у запасі Ігаль Левін зазначив, що до складу делегації Ізраїлю увійшов заступник голови Ради нацбезпеки країни.

Нагадаємо, 14 січня у Давосі відбулася четверта зустріч радників з нацбезпеки щодо української Формули миру. Серед учасників — 81 країна та міжнародна організація. 

Міністр оборони Рустем Умєров на зустрічі радників з питань національної безпеки щодо Формули миру у Давосі запропонував створити міжнародну робочу групу для розробки механізму виведення російських окупаційних військ з України.

Також під час зустрічі у Давосі щодо української Формули миру деякі світові лідери пропонували враховувати думку Кремля під час врегулювання війни в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.01.2024 13:33