Фото: скріншот з відео

Генерал Сирський прокоментував ситуацію в Бахмуті і назвав головне завдання ЗСУ

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський прокоментував ситуацію в Бахмуті. Він також наголосив на головному завданні Бахмутського напрямку.

Про це йдеться у Telegram Олександра СирськогоРосіяни не залишають спроб оточити та захопити Бахмут і намагаються сконцентрувати на цьому напрямку головні зусилля.

"На сьогодні наше головне завдання — виснажити, переважаючі сили противника та нанести йому тяжких втрат. Це дасть змогу створити необхідні умови, які сприятимуть звільненню української землі та пришвидшать нашу перемогу", — зазначив Сирський.

Командувач додав, що під час його візитів у місто спільно з командирами узгоджуються плани, котрі матимуть реальний результат не на карті, а на полі бою.

"Коли ворог переважає кількісно, бути пліч-о-пліч зі своїми воїнами — для мене справа честі. Завдяки героїзму і професійності наших військових, вмілим та злагодженим діям, ефективному використанню маневру і можливостей зброї, ми утримуємо фортецю Бахмут всупереч різним термінам та прогнозам", — наголосив Сирський.

Нагадаємо, американський Інститут вивчення війни зафіксував частковий успіх окупантів у Бахмуті. Вороги просунулися з півдня до центру і на північному заході міста. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 28.03.2023 10:24