Фото: Telegram-канал Верховної Ради

Голова Верховної Ради анонсував кадрові зміни в уряді

На одному з найближчих пленарних засідань Верховна Рада може заповнити вакансії в українському уряді. У виконавчому органі влади повинні бути повноцінні члени Кабміну.

Про це повідомив глава парламенту Руслан Стефанчук, пише "Інтерфакс-Україна".

"Я переконаний, що буквально вже найближчим часом Верховна Рада повернеться до кадрових питань і наше завдання заповнити уряд", — заявив 29 червня Стефанчук в ефірі національного телемарафону.

За його словами, кадровим питанням може бути присвячено одне з найближчих пленарних засідань Ради. Також, як зазначив Стефанчук, необхідно відходити від практики "виконувачів обов'язків за тими чи іншими напрямами".

"Повинен бути міністр, повноцінний член уряду, який виконує завдання, які на нього покладає народ України на ввіреній йому ділянці у виконавчій владі", — резюмував спікер.

Нагадаємо, 24 червня президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля. Раніше начальник штабу бригади "Азов" Національної гвардії Богдан Кротевич подав на нього заяву до Державного бюро розслідувань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 30.06.2024 11:09