Google Maps. Джерело: "Укрінформ"

Google повернув важливу функцію для українських бізнесменів

Українські підприємці знову можуть реєструвати бізнес на Google-мапах. Такої можливості вони не мали з квітня 2022 року, коли Google заблокував для України користування Google business і додавання нових обʼєктів на карти через безпекові фактори.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров. Із того часу українці не могли публікувати відгуки, ставити запитання та додавати інформацію про свій бізнес.

"Команда Мінцифри працювала спільно з Google, що дало змогу знову додавати нові об’єкти, залишати коментарі тощо. Український бізнес має дієвий інструмент для просування та пошуку нових клієнтів", — наголосив міністр.

Михайло Федоров подякував Google за зважене та справедливе рішення.

"Воно допоможе українським підприємцям, які попри повномасштабну війну розвиваються, створюють нові робочі місця та підтримують економіку держави", — підсумував він.

Нагадаємо, що в липні в Україні запрацював чатбот Google Bard на основі штучного інтелекту. Він є конкурентом ChatGPT. За словами міністра Михайла Федорова, тепер українці можуть скористатися всіма можливостями розмовного бота українською мовою та оптимізувати свій час.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 07.09.2023 12:11