Фото: росЗМІ

Готують "жест доброї волі": Кремль перестав платити зарплату колаборантам

Росія перестала виплачувати заробітну плату окупаційним "адміністраціям" на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Блокування коштів відбувається на рівні рішення в Москві.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Керівництво РФ в Москві блокує гроші, бо вирішило не платити кошти своїм "адміністраціям", зважаючи на розвиток ситуації на фронті.

"Заборгованість по заробітній платі в російській "військово-цивільній адміністрації" тимчасово окупованих територій Запорізької області становить вже від 1 до 2,5 місяців. Керівництво окупаційних адміністрацій стверджує, що гроші заблоковані в російському казначействі у зв’язку з бюрократичними перепонами", — повідомляє Центр національного спротиву.

Нагадаємо, російські окупанти планують вивезти людей з Запорізької області. Йдеться про евакуацію населення з низки населених пунктів біля лінії фронту.

Відомо, що російські окупанти готують до "евакуації" людей з міста-супутника Запорізької атомної електростанції Енергодара. Йдеться про близько 3 100 осіб. 

Також 8 травня російські окупанти розпочали вивезення з міста Кам’янка-Дніпровська Запорізької області дітей дошкільного та шкільного віку разом з батьками, а також освітян та інших працівників бюджетної сфери. Охочих виявилось небагато.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.05.2023 20:59