ГПУ: До викрадення бізнесмена причетний керівник відділу кримінальної поліції

30 ЖОВТНЯ 2017 14:23

Прокуратура міста Києва встановила причетність поліцейського до викрадення бізнесмена, інформує TrueUA.

«Першим слідчим відділом прокуратури міста Києва повідомлено про підозру одному з керівників відділу кримінальної поліції Деснянського райуправління поліції Головного управління Нацполіції в м. Києві за фактом сприяння злочинним діям зловмисників, які викрали столичного бізнесмена та вимагали 500 тис грн за його звільнення», – йдеться на сайті ГПУ.

Як установлено слідством, у вересні поточного року вказаний поліцейський, використовуючи свої знайомства та будучи обізнаним про способи проведення оперативних заходів з встановлення місцезнаходження осіб, надав двом чоловікам відомості про місце перебування одного зі столичних підприємців.

Зазначається, що скориставшись цими даними, 29 вересня 2017 року вказані чоловіки на території м. Рівне здійснили викрадення бізнесмена. Після цього, за співучасті поліцейського, зловмисники вивезли потерпілого на автомобілі до одного із сіл у Києво-Святошинському районі Київської області, де утримували близько доби, вимагаючи віддати їм грошові кошти у сумі 500 тис грн.

Події, 30.10.2017 14:23