Фото: поліція Києва

Хотів привітати друга: киянин влаштував феєрверк на столичній Борщагівці (фото)

Днями у Святошинському районі столиці місцевий житель запустив салют. Свій вчинок він пояснив бажанням привітати друга із днем народження.

Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Поліцейські з’ясували, що салют запускали у дворі багатоквартирного будинку на вулиці Олександра Махова. З місця події правоохоронці вилучили використану піротехніку на 36 пострілів.

"Дільничні офіцери поліції разом з оперативниками провели поквартирний обхід, опитали близько сотні громадян та переглянули відео з камер спостереження. За результатами відпрацювання поліцейські встановили ймовірного порушника та за допомоги спецпризначенців полку поліції № 1 затримали його", — повідомили правоохоронці. 

Порушником виявився раніше судимий за незаконне зберігання наркотиків 28-річний уродженець Київської області. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час обшуку в квартирі чоловіка слідчі вилучили рештки упаковки від феєрверку, запальнички та одяг, у якому він був одягнений під час вчинення правопорушення.

Поліція вже розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганства та повідомила фігуранту про підозру. Йому загрожує обмеження волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, 14 лютого патрульна поліція Харкова затримала чоловіка, який теж запускав феєрверки у дворі житлового будинку. Таким чином він хотів вразити дівчину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.03.2023 10:21