Фото ілюстративне. Джерело: finap.com.ua

"Хто шукає, той знаходить": правоохоронець із Дніпра задекларував Tesla своєї дружини за 10 тис. грн

Слідчий із Дніпра Валентин Серединський у своїй декларації за 2022 рік заявив, що Tesla Model Y 2022 року випуску його дружини Ганни Серединської нібито коштує символічні десять тисяч гривень. 

Про це повідомляє "Слідство.Інфо", посилаючись на дані декларації правоохоронця. 

Зазначається, що фігурантом журналістського розслідування є заступник начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

При цьому сам Серединський стверджує, що вартість Tesla не є помилкою. У телефонній розмові з журналістами він зазначив, що сума у десять тисяч гривень дійсно вказана в договорі купівлі-продажу авто.

Співробітник ЗМІ попросив надати контакти продавця, оскільки вартість Tesla Model Y 2022 випуску на вторинному ринку стартує від 30 тисяч доларів і вище. Натомість Серединський запропонував пошукати вигідні ціни на майданчику онлайн-оголошень для продажу автомобілів. 

"Хто шукає, той знаходить", сказав він і додав, що запитання потрібно ставити не йому, а оцінювачу транспортного засобу.

Згідно із декларацією, дружина слідчого Ганна Серединська володіє ще двома транспортними засобами: елітним авто LEXUS RX (рік випуску 2021, вартість 652 000 гривень) та квадроциклом POLARIS SPORTSMAN 1000 (рік випуску 2017, вказана вартість 100 000 гривень).

 машина тесла за 10 тисяч гривень декларація слідчого із дніпра

Скріншот public.nazk.gov.ua

Нагадаємо, міністр оборони України Рустем Умєров оприлюднив декларацію про майно і доходи за 2023 рік. У документі наголошується, що його дохід минулого року склав п'ять мільйонів гривень. Більшу частину прибутку він отримав від відчуження цінних паперів і корпоративних прав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Суспільство, 22.02.2024 11:05