Фото: Київська міська прокуратура

Їхав зустрічною смугою: у Києві п'яний водій скоїв ДТП з постраждалими (фото, відео)

У Києві 25-річний водій у стані алкогольного сп'яніння їхав на швидкості зустрічною смугою та здійснив зіткнення з автомобілем, у якому перебувало четверо людей. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє людей. 

Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

Вказується, що 25-річний водій автомобіля BMW рухаючись вулицею Велика Васильківська у Києві, де організовано односторонній рух, на швидкості їхав в зустрічному напрямку. Керманич зачепив припаркований автомобіль Volkswagen та здійснив зіткнення з авто марки Ford, в якому перебувало четверо людей. 

В результаті ДТП постраждали троє пасажирів автомобіля Ford: 17-річна дівчина отримала тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому лівої променевої кістки; 22-річна пасажирка — забиття плечового суглоба; 58-річна жінка отримала забиття грудної клітини, гематоми та закриту черепно-мозкову травму.

Поліцейські затримали водія, прилад драгер показав, що він був п’яний. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Винуватцеві ДТП загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, 5 травня у Подільському районі Одеської області між містом Кодима та селом Федорівка сталася аварія. Машина зіткнулась з деревом. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій загинув на місці, його 5-річного сина госпіталізували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.05.2024 17:52