Інформація, що Вадима ТРОЯНА «спіймали на хабарі», не відповідає дійсності - МВС

28 ЛИПНЯ 2017 18:45

Інформація, що Вадима ТРОЯНА «спіймали на хабарі», не відповідає дійсності, повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ України, інформує  TrueUA.

 

«Інформація сумнівних медіа-ресурсів, що Вадима ТРОЯНА «спіймали на хабарі у 2 мільйони гривень», не відповідає дійсності. Це нагадує старий фейк про екс-першого заступника міністра Еку Згуладзе, яку ніби то ловили із міфічними мільйонами в аеропорту Бориспіль», – йдеться у повідомлені.

 

Також зазначається, що Вадим ТРОЯН, який наразі перебуває у відпустці, справді нещодавно брав участь у слідчих діях в одному з кримінальних проваджень, але наразі ніяких підозр йому не вручалося і йому про це не повідомлялося.

 

«Рубрика «Продажні менти». Сьогодні в головній ролі Я. Нібито зазіхнув на 2 мільйони, мене взяли, шють корупцію.  За фактом, продовжую відпустку і привожу себе в форму. Спасибі всім, хто не повівся на цей развод.  Злостивцям теж спасибі, що не забуваєте. «Льовочкіним» і проросійським медіа-ресурсів полум'яний привіт. Процесуальні слідчі дії бувають різні. Брав і буду приймати в них участь», – так прокоментував ситуацію із хабарем Вадим ТРОЯН у себе на сторінці Facebook.

Події, 28.07.2017 18:45