Фото: Bild

Іран передав Росії боєприпаси для РСЗВ "Град"

Росія використовує іранські снаряди для реактивних систем залпового вогню "Град" на війні з Україною. Нещодавно міноборони РФ випадково "засвітило" їх на пропагандистських відео.

Про це повідомляє Bild у Telegram.

Військовий експерт німецького видання Юліана Репке зазначив, що кадри іранських ракет в Україні публікували різні блогери і раніше, але тепер міноборони РФ теж підтвердило їхнє застосування. За його словами, що Кремль просить снаряди у Білорусі, КНДР та Ірану, оскільки окупанти відчувають дефіцит боєприпасів. Водночас журналісти нагадують, що два тижні тому президент Ірану Ібрахім Раїсі заперечував військову допомогу Росії.

Іран передає Росії снаради для РСЗВ

Фото: Bild

Нагадаємо, Росія намагається отримати від Ірану далекобійні ракети. У Головному управління розвідки відреагували на такий можливий розвиток подій. Наразі вживаються заходи з запобігання передачі Росії балістичних ракет.

Зазначимо, що раніше повідомлялося, що Іран може домовитись з Росією про передачу далекобійних ракет після закінчення дії резолюції Ради безпеки ООН 2231. Йдеться про заборону на продаж ракет, яка закінчується 18 жовтня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.10.2023 19:33