Ірина Геращенко: Ми вимагаємо від Путіна піти з Донбасу

05 ЛИПНЯ 2019 12:27

Путін вимагає скасування блокади Донбасу. Ми вимагаємо від Путіна піти з Донбасу геть. Разом зі своїми регулярними військами з перешитими шевронами, новітньою технікою і радіолокаційними установками, які, нарешті, почало фіксувати в своїх звітах навіть перелякана і обережна СММ ОБСЄ. Про це в себе на сторінці у соціальні мережі Фейсбук написала Ірина Геращенко.

«Ми вимагаємо від Путіна припинити постачати своїм найманцям зброю і техніку, негайно виконати Мінські угоди і протоколи від вересня 14 і лютого 15, згідно яких Дебальцеве має перейти під контроль української влади. Поки що там російський залізничний перевалочний пункт для поставки зброї. Ми вимагаємо від Путіна негайно скасувати свої злочинні укази про визнання документів «ЛДНР», бо в мінських угодах немає таких абревіатур і це абсолютно незаконні, штучні утворення», – написала вона.

Також зазначила, що Україна вимагає негайно виконати рішення морського трибуналу і звільнити моряків, політв’язнів і заручників з окупованих територій.

«Не віддавати їх порціями, під вибори, для політичних цілей і рейтингів, а негайно», – наголосила пані Ірина.  

Політика, 05.07.2019 12:27