Фото: Іван Наумов. Джерело – МВС

Їздить на дорогих автівках та будує котеджне містечко: як живе екс-поліцейський Наумов

Колишній керівник Департаменту управління майном Нацполіції Іван Наумов після звільнення продовжує "жити на широку ногу". Він користується розкішними автомобілями та будує елітну нерухомість.

Про це йдеться у розслідування Bihus.Info.

Після розслідування журналістів у 2020 році щодо роботи відпочинкового комплексу родини Наумова під час карантину його звільнили з органів. Проте після звільнення поліцейського, поруч з парканом комплексу відпочинку у травні 2022-го розпочалося нове будівництво. Це елітне котеджне містечко NAVY Village, де на 20 гектарах землі у Вишгородському районі Київщини має зрости готельний комплекс, СПА, пірс для яхт, та 75 котеджів. Ціна на котеджі становить 12-23 мільйонів гривень.

Наумов також продовжує використовувати елітні автомобілі. Кілька місяців тому він отримав довіреність на користування Aston Martin DBX 2021 року випуску. Авто перебуває у власності Олега Кошеля, який є другом Наумова. Колишній поліцейський запевнив, що автівка йому не належить. 

"Окрім цього, журналісти помітили, що Наумов регулярно користується MERCEDES-BENZ GLC 43 2020 року випуску. Така автівка зараз коштує близько 60 тисяч доларів. Авто записане на колишню дружину екс-поліцейського", — йдеться у повідомленні журналістів. 

Згідно з розслідуванням, ще одна машина належить Миколі Наумову — сину колишнього завгоспа. У 2021 юнак придбав Tesla model 3 2019, яка в середньому коштує від 25 до 30 тисяч доларів.

За даними Bihus.Info, доходи Наумова, його сина та товариша Олега Кошеля за останні роки не є співмірними з витратами й набутими активами. Наумов же не пояснював журналістам походження статків, назвавши себе звичайним пенсіонером, який шукає можливості заробити".

Нагадаємо, заступник голови Національної поліції України Дмитро Тишлек користується нерухомістю та авто родини партнера очільника ростовського кримінального угрупування. Його дружина навіть після російського вторгнення не позбулася російського паспорта.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 23.11.2023 22:36