Ізраїль відмовився від локдаунів

19 СІЧНЯ 2022 16:08

Уряд Ізраїлю на чолі з новим прем'єр-міністром Нафталі Беннетом прийняв рішення відмовитися від введення локдаунів для боротьби з епідемією коронавірусу. Відтепер громадян Ізраїлю будуть посилено тестувати на COVID-19.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на главу уряду Нафталі Беннет.

“Ми прийняли рішення забезпечити громадян Ізраїлю безкоштовними тестами на антиген, ініціюючи, таким чином, безкоштовне тестування. Крім того, вчора ми оголосили про скорочення ізоляції до 5 днів. Замість введення локдаунів, ми зараз працюємо над пошуком рішень, щоб зберегти економіку і разом подолати пік пандемії коронавірусу", — повідомив прем'єр.

Беннет додав, що Міністерство охорони здоров'я щодня тестує "кожну п'яту людину". За його словами, завдяки масовому тестуванню населення і ревакцинації урядом був змінений підхід застосування обмежень.

Крім того, Кнесет Ізраїлю ініціює виплати для підприємців, які економічно найбільш постраждали від пандемії, зокрема, через введення локдаунів.

"На цьому тижні ми (парламент — ред.) прийняли рішення про виплату компенсацій підприємцям, чий бізнес постраждав під час карантину", — повідомив Беннет.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: На кордоні з Польщею виявили вантажівку з товаром, якого не існувало

Світ, 19.01.2022 16:08