Голова Рівненської ОДА Олександр Коваль. Джерело: radiotrek.rv.ua

Кадровий блок: уряд призначив двох нових голів обласних державних адміністрацій

У вівторок, 12 грудня, уряд погодив призначення нових голів Рівненської та Донецької обласних державних адміністрацій. Ними стали, відповідно, Олександр Коваль і Вадим Філашкін.

Про це написав постійний представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі.

Нового голову Рівненської обласної військової адміністрації Олександра Коваля сьогодні ж звільнили з посади голови Рівненської районної державної адміністрації.

Олександр Коваль народився 12 жовтня 1987 року в Костополі. Працював у Костопільській райдержадміністрації, потім у Державній інспекції з контролю за використанням і охороною земель Управління Держкомзему в Костопільському районі. З 5 березня 2021 року став головою Рівненської районної державної адміністрації.

Вадим Філашкін народився 14 червня 1975 року в селі Арбузинка Арбузинський район, Миколаївська область. Кандидат юридичних наук. Працював на оперативних і керівних посадах у поліції, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської та Чернігівської областей. З лютого 2019 року — заступник голови Донецької облдержадміністрації;

Окрім того, В’ячеслава Мамонова призначено головою Дніпровської районної державної адміністрації Дніпропетровської області, а Павла Мірошниченка — головою Корюківської районної державної адміністрації Чернігівської області.

Нагадаємо, що 21 листопада Верховна Рада України призначила Віталія Коваля головою Фонду державного майна. До цього він очолював Рівненську обласну військову адміністрацію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 12.12.2023 18:18