Фото: Twitter

Київ та область накрила негода: у столиці сильний дощ та град (відео)

У четвер, 25 квітня, Київ та область засипало градом. Також на Київщині сильна злива.

Відео негоди опублікували у місцевих Telegram-каналах.

Деякі вулиці столиці сильно підтопило. На відео, якими кияни діляться в соцмережах, можна побачити доволі великий град — розміром з горошину.

Варто зазначити, що метеорологи попередили, що 25 квітня у столиці України очікуються небезпечні метеорологічні явища. У зв'язку з погіршенням погодних умов у Києві оголошено І рівень небезпечності. 

Водночас у Київській міській державній адміністрації наголосили, що гідрослужби "Київавтодору" готові до погіршення погодних умов та моніторять місця можливих підтоплень.

До того ж у КМВА нагадали, куди звертатися у разі екстрених ситуацій через негоду. Так, при підтопленні проїжджої частини чи тротуарів необхідно звертатися до диспетчерської КК "Київавтодор": 044-284-74-19.

Якщо впало дерево чи зламалися гілки — телефонуйте до аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд": 0442724018. Також коли падіння дерев чи гілок загрожує життю, звертайтесь до рятувальників: 101 або 0444303713 (телефон КАРС).

Нагадаємо, за даними "Укргідрометцентру", протягом цього тижня в Україну надходитимуть атмосферні фронти з південного заходу. Подекуди можливі заморозки. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Події, 25.04.2024 15:45