Фото: TrueUA

Київ замітає снігом (фото, відео)

Надвечір 28 березня столицю України, як і прогнозували синоптики, замело снігом. Стовпчики термометрів показують 0 градусів. 

Як повідомили у Київській міській військовій адміністрації, у середу, 29 березня, вночі також очікується мокрий сніг. На дорогах можлива ожеледиця, водночас вдень без істотних опадів. Пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Температура у столиці вночі — -1...-3°С, вдень — до 0...+2°С. Пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

"Закликаємо водіїв не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечної дистанції. Триматися якомога далі від ліній електропередач. Не паркуйте автівку у місцях, де може впасти щось важке", — зазначили у КМВА.

Водночас у Київській міській державній адміністрації повідомили, що на місцях можливих підтоплень чергують гідрослужби. Зокрема, моніториться тунель на вул. Олени Теліги біля станції метро "Дорогожичі", територія під Каховськими шляхопроводами поруч зі станцією метро "Лівобережна", вул. Братиславська, вул. Дениса Антіпова. Вказується, що нині підтоплень на балансовій мережі "Київавтодору" не виявлено. 

Нагадаємо, за даними Укргідрометцентру, у квітні в Україні погода буде теплішою за норму. Температура повітря буде вищою на 1-1,5 градуса.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.03.2023 20:07