Кім Чен Ин наказав збільшити випуск ракетних двигунів і боєголовок

23 СЕРПНЯ 2017 11:12

На тлі загострення конфлікту через ракетні випробування Північна Корея оголошує про плани збільшення виробництва ракетних двигунів та боєголовок. Кім Чен Ин наказав збільшити випуск ракетних двигунів і боєголовок, повідомляє TrueUA.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин наказав збільшити випуск ракетних двигунів твердого палива та ракетних боєголовок. Про це він заявив під час візиту до Інституту хімічних матеріалів, повідомляє у середу, 23 серпня, офіційне інформаційне агентство країни KCNA.

«Він доручив виробляти більше твердопаливних ракетних двигунів та ракетних боєголовок шляхом використання високоточних станків та вуглецевих і змішаних матеріалів» - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, з початку цього року року попри застереження з боку ООН КНДР неодноразово проводила ракетні випробування. Президент США Дональд Трамп пригрозив Північній Кореї «вогнем і люттю» у разі погроз на адресу США. У відповідь на це збройні сили КНДР заявили, що «серйозно розглядають» оперативний план ракетного удару по території навколо острова Гуам у Тихому океані, де розташована військова авіабаза США. Пізніше одноосібний лідер КНДР Кім Чен Ин відмовився від ідеї запустити ракети в район американського острова.

Події, 23.08.2017 11:12