Фото: dailysabah.com

Клубний чемпіонат світу з футболу: визначились всі учасники

Визначилися усі учасники клубного чемпіонату світу 2023 року. Останнім клубом, який виборов місце на турнірі, став бразильський "Флуміненсе".

Окрім "Флуміненсе", який переміг в Кубку Лібертадорес, участь у турнірі візьмуть "Манчестер Сіті" (Англія), "Леон" (Мексика), "Урава Ред Даймондс" (Японія), "Аль-Ахлі" (Єгипет), "Окленд Сіті" (Нова Зеландія), "Аль-Іттіхад" (Саудівська Аравія).

Варто відзначити, що "Флуміненсе" та "Манчестер Сіті" стартуватимуть одразу з півфінальних поєдинків. Клубний чемпіонат світу пройде з 12 до 22 грудня. Місце проведення — Джидда (Саудівська Аравія).

Нагадаємо, у Парижі завершилась церемонія нагородження "Золотий м'яч-2023". Аргентинський нападник Ліонель Мессі отримав головну номінацію — приз найкращому футболісту року.

Раніше національна збірна України з футболу перемогла команду Мальти (1:3). Підопічні Сергій Реброва здобули важливі три очки у виїзному матчі відбору. Нашій збірній вдалось відігратись, програючи по ходу матчу з рахунком 0:1. Ще у першому таймі гол у власні ворота забив захисник суперників, а згодом вивів Україну вперед Артем Довбик — він реалізував 11-метровий удар. У другому таймі гол-красень забив Михайло Мудрик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

 
Світ, 05.11.2023 10:57