Фото: РНБО

Коли може закінчитися війна з Росією: заява секретаря РНБО Данілова

Війна Росії проти України може закінчитися у 2024 році. Щоправда, дуже багато залежить від підтримки союзників.

Про це секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов сказав в ефірі телемарафону.

Він наголосив, що союзники повинні нарешті припинити сумніватися в доцільності передавання зброї, адже досі деякі партнери були доволі стриманими у питанні постачання озброєння певного виду у належній кількості. 

"Я би дуже хотів, щоб війна в 24-му році закінчилася. Ми для цього будемо робити все необхідне. Але тут треба бути щирим і сказати, що не все від нас залежить... Дуже багато залежить від партнерів. Вони хвилювались, що можна було роздратувати Путіна... Ви цю мерзоту нічим вже роздратувати не можете, вона хвора на голову. Робити якісь там далекоглядні висновки, якісь дипломатичні реверанси стосовно Росії – це марна трата часу", — акцентував він.

Нагадаємо, офіційні особи США та Євросоюзу в розмовах з українськими керівниками почали натякати на можливості проведення мирних переговорів з Росією для припинення війни. При цьому анонімні джерела медійників зазначили, що Україні доведеться від багато чого відмовитися, щоби досягнути угоди.

Президент Володимир Зеленський відреагував на чутки про схиляння іноземними партнерами України до мирних переговорів з Росією. Глава держави різко відкинув таку можливість.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.11.2023 22:44