Фото: соцмережі

Колишня мережа АЗС Медведчука отримала нового власника

Кабінет міністрів призначив "Укрнафту" управителем активів, які раніше належали куму російського президента Володимира Путіна Віктору Медведчуку. Йдеться про понад 200 автозаправок компанії Glusco.

Про це повідомив у Facebook голова правління "Нафтогазу" Олексій Чернишов.

За його словами, також уряд дав завдання врегулювати питання відшкодування витрат понесених ТОВ "Нафтогаз Ойл Трейдинг", яка займалася перезапуском заарештованих комерційних активів Медведчука.

"Обидві компанії "Укрнафта" та "Нафтогаз Ойл Трейдинг" входять до групи "Нафтогаз" і продовжують працювати", — написав Чернишов.

Нагадаємо, наприкінці червня прокуратура ініціювала передачу в управління Агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА) майна дружини лідера забороненої партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука — Оксани Марченко. Вартість майна оцінюється понад 303 мільйони гривень.

На початку червня Служба безпеки України арештувала нові активи дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко на майже 740 мільйонів гривень. Накладено арешт на акції в семи підприємствах припортової інфраструктури на Одещині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 13.09.2023 09:27