Фото: соцмережі

Оксану Марченко викликають на допит в СБУ: опубліковано повістки

На допит до управління Служби безпеки України викликали дружину підозрюваного у державній зраді Віктора Медведчука Оксану Марченко. Слідчі дії мають відбутися в Івано-Франківську.

Про це повідомив Офіс генпрокурора.

Відомство опублікувало фото повісток Марченко.

Повістка Оксани Марченко

Фото: Офіс Генпрокурора

Зазначається, що Марченко викликають до управління 14, 15 та 16 лютого 2023-го на 09:00. 

Згідно з інформацією, яка вказана у повістках, Марченко викликають для проведення слідчих та процесуальних дій у статусі підозрюваної у кримінальному провадженні. Вона має з'явитися на допит о 9 ранку 14 лютого до слідчого у особливо важливих справах Управління Служби безпеки України у Івано-Франківській області Юрія Бобуляка за адресою: Івано-Франківськ, вул. Сахарова, буд. 15.

У разі неявки їй погрожують стягненням у розмірі від 0,25 до 0,5 розміру мінімальної заробітної плати, а також тим, що її можуть доправити на допит примусово.

Нагадаємо, 7 лютого Служба безпеки ліквідувала масштабну схему підпільного фінансування російських окупаційних угруповань з боку громадян України. Зокрема, до організації оборудки причетна Оксана Марченко, дружина підозрюваного у державній зраді й кума російського диктатора Володимира Путіна Віктора Медведчука.

Додамо, торік у жовтні президент Володимир Зеленський увів санкції проти Оксани Марченко.

Суспільство, 07.02.2023 14:16