Фото: MacRumors

Користувачі iPhone 15 скаржаться на перегрівання смартфонів: у Apple відреагували

Компанія Apple повідомила, що виявила кілька проблем, які можуть призвести до того, що нові iPhone при роботі нагріваються більше, ніж очікувалося. Зокрема, йдеться про помилку в програмному забезпеченні iOS 17.

Як пише Reuters, у компанії обіцяють виправити помилку в найближчому оновленні.

Відповідну заяву Apple зробила після того, як на її адресу надійшли численні скарги, що телефони під час користування сильно нагріваються. У компанії кажуть, що пристрій може нагріватися "в перші кілька днів після налаштування або відновлення пристрою через підвищену фонову активність".

"Ще одна проблема пов'язана з деякими нещодавніми оновленнями сторонніх додатків, які призводять до перевантаження системи", — заявили в Apple, додавши, що вони працюють з розробниками додатків над виправленнями, які перебувають на етапі впровадження.

До програм сторонніх розробників, які спричиняють проблему, належать гра Asphalt 9; Instagram і Uber. Instagram вже вирішив проблему зі своїм додатком 27 вересня.

Водночас, пише Reuters, майбутнє виправлення помилок iOS 17 не зменшить продуктивність iPhone.

В Apple зазначили, що в iPhone 15 Pro і Pro Max не фіксували перегріву через дизайн, а нові титанові корпуси покращують тепловіддачу порівняно з попередніми моделями з нержавіючої сталі. Там також кажуть, що проблема не становить ризику для безпеки та не вплине на довгострокову роботу телефону.

Нагадаємо, 12 вересня корпорація Apple провела свою головну презентацію року під девізом Wonderlust. Зокрема, компанія презентувала нові версії iPhone та Apple Watch. TrueUA розповідав про усе, що відомо про новинки від всесвітньо відомого розробника гаджетів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 03.10.2023 03:42