Кошмар на Манхеттені

01 ЛИСТОПАДА 2017 10:53

На цих кадрах добре видно місце, де стався теракт. Цей перетин двох жвавих вулиць на Манхеттені, інформує TrueUA з посиланням на Euro News  

У вечір Хелловіну тут було ще досить багато людей, багато молоді, учнів старших класів і студентів, що вирішили відправитися в центр міста, щоб зустрітися з друзями.   

Наїзд стався на очах цих очевидців. Свідчення з перших рук, - «Ми просто веселилися, дуріли, як несподівано все змінилося, і ми спочатку не зрозуміли, що саме, і усе це сталося в кварталі від нашої школи. - Вчителька побачила, що один з бортів автобуса просто знесений, і тільки хвилини тому ми дізналися, що там була ще і стрільба».  «Люди запанікували, але я їх не виню, тому що нам сказали потім вже, що була спочатку стрільба зовсім поряд з нашим коледжем».  

Стало відомо, що у вантажівці, на якій був здійснений наїзд, знайдена записка англійською мовою, в якій говорилося, що теракт був зроблений від імені угрупування ІДІЛ.   

Мікела Монте, еuronews: «Позаду мене - та сама велодоріжка, на яку і в'їхав вантажівка-вбивця. У ніч Хелловіну над Нью-Йорком віє справжній жах. Місце теракту знаходиться в двох кроках від меморіалу жертвам терористичної атаки на Всесвітній центр торгівлі 11 вересня 2001-го року».

 

Події, 01.11.2017 10:53