Фото: "Укрінформ"

Країна Азії раптом офіційно оголосила війну Ізраїлю

Ємен офіційно оголосив війну Ізраїлю. Збройні сили Ємену випустили балістичні та крилаті ракети, а також безпілотники по території Ізраїлю.

Про це заявив офіційний представник збройних сил країни генерал Яхья Саріє Ану. За його словами, військові країни атакуватимуть Ізраїль, доки він не припинить операцію в Секторі Гази.

"Наші збройні сили завдали потужного залпу балістичних і крилатих ракет, а також великої кількості безпілотників по різних цілях в Ізраїлі. Ми продовжимо проводити більш якісні атаки з використанням ракет і безпілотників доти, доки ізраїльська агресія не припиниться", — йдеться в заяві.

Нагадаємо, корабель Військово-морських сил Сполучених Штатів Америки USS Carney перехопив ракети, які могли випустити єменські бойовики.

За інформацією видання, всього американським кораблем було перехоплено 2-3 ракети біля узбережжя Ємену. Ракети, ймовірно, випустили бойовики-хусити, яких підтримує Іран. У CNN зазначають, що інцидент стався після чуток, що Ірану може приєднатися до бойовиків ХАМАСу у війні з Ізраїлем

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 31.10.2023 16:14