Курс акцій TESLA зріс на тлі повідомлень про зростання обсягів продажів

04 СЕРПНЯ 2017 11:45

Американська компанія-виробник електрокарів TESLA MOTORS зуміла істотно наростити обсяги продажів у другому кварталі поточного року. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Reuters.com.   

Це призвело до підвищення курсу акцій компанії на торгах у Нью-Йоркській біржі.  

Курс акції заснованої американським бізнесменом та візіонером Ілоном МАСКОМ компанії TESLA MOTORS, що спеціалізується на випуску електроавтомобілів, істотно зріс.   

Ще до початку торгів у четвер, 3 серпня, на Нью-Йоркській біржі акція TESLA MOTORS додала понад 6 відсотків у ціні, повідомляє інформагенція Reuters.  

Цього дня акції компанії стали фаворитами торгів на Волл-Стріт, зазначається в повідомленні. До такого стрімкого зростання курсу акцій призвів, як вважають, опублікований напередодні квартальний звіт компанії, що висвітлював другий квартал 2017 року.  

У звіті зазначалося, що за квітень-червень 2017 року TESLA зуміла практично подвоїти обсяги продажів, порівняно з аналогічним періодом 2016 року, довівши їх до 2,79 мільярда доларів США.  

Так само компанія вказала на 455 тисяч попередніх замовлень на першу бюджетну модель електромобіля - Model 3, що лише нещодавно надійшла у продаж.   

Утім, збитки TESLA за другий квартал поточного року зросли до 336,4 мільйона доларів США - рекордний показник для компанії.

 

Економіка, 04.08.2017 11:45