Ліга чемпіонів УЄФА. «Янг Бойз» – «Динамо». Прев'ю

02 СЕРПНЯ 2017 12:28

У середу, 2 серпня, київське «Динамо» проведе матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти швейцарського «Янг Бойз». Поєдинок відбудеться у Берні на місцевому «Стад де Сюїзз», початок – о 21:15 за київським часом (20:15 за місцевим). Про це повідомляє TrueUA з посиланням на сайт ФК «Динамо».

«Янг Бойз» (Берн, Швейцарія)

Після візиту до Києва «Янг Бойз» зіграв у чемпіонаті Швейцарії на виїзді проти «Грассхоппера». Рахунок зустрічі більш ніж красномовний – 4:0 на користь «молодих хлопців». Дублем відзначився півзахисник Кристіан Фасснахт, який забив і єдиний м’яч «Янг Бойз» у Києві. У цій грі, яку наживо їздив переглядати спортивний директор «Динамо» Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО, тренер бернців Адольф ГЮТТЕР вдався до ротації, порівняно з матчем у Києві випустивши у стартовому складі чотирьох нових футболістів. Не обійшлося без проблем – у першому таймі пошкодження отримав основний голкіпер «молодих хлопців» фон Бальмус, і тепер його участь у матчі-відповіді кваліфікації ЛЧ виключена. Натомість є й хороші новини для швейцарців. Зокрема, у поєдинку з «Динамо» команді зможе допомогти серб Сулеймані, який уже відзначився у цьому сезоні забитим м’ячем (у 1-му турі проти «Базеля», коли «Янг Бойз» переміг чемпіона Швейцарії – 2:0), але вимушений був пропустити матч у Києві через ушкодження.

«Динамо» (Київ, Україна)

Кияни на вихідних приймали вдома в рамках чемпіонату України львівські «Карпати». Підсумковий рахунок – 5:0, причому хет-триком, першим у кар’єрі, відзначився півзахисник Віктор ЦИГАНКОВ. «У першому таймі не вистачало емоцій, агресії попереду. Хоча моменти були – у того ж МБОКАНІ, коли вдало зіграв воротар... Другий м’яч дозволив нам задихати легше, взяли контроль над грою, створювалися моменти. Після перерви й пересування було краще, й, найголовніше, краща реалізація», – сказав після матчу наставник «біло-синіх» Олександр ХАЦКЕВИЧ. Перед матчем-відповіддю тренерський штаб киян також має кадрові проблеми. Зокрема, у першому матчі з «Янг Бойз» ушкодження отримав Сергій СИДОРЧУК, а в поєдинку з «Карпатами» болючий удар по коліну отримав Євген Хачеріді. Чи зможуть обидва футболісти зіграти в Берні, стане відомо лише в день гри після медогляду.  

Думки перед матчем

Сергій РЕБРОВ: «Очікую позитивного результату. Сподіваюся й вірю, що наша команда пройде швейцарців. Перший поєдинок додав упевненості та оптимізму. Переконаний у тому, що футболісти налаштуються та пройдуть до наступного раунду кваліфікації».

Євген ЛУЦЕНКО: «Легкої прогулянки для Динамо не передбачається. До цього потрібно готуватися. Добре, що Гармаш забив третій гол, інакше було б дуже тривожно. У Берні киянам необхідно продемонструвати футбол першого тайму домашнього поєдинку, тоді все буде гаразд».

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Гандикап у два м'ячі та пропущений гол на своєму полі – це, як висловився президент клубу Ігор Суркіс, перевага в півтора м'ячі. Тому умовно швидкий пропущений гол зробить подальший перебіг гри валідольним. Хочеться вірити, що кияни впевнено проведуть зустріч».

Олександр МЕЛАЩЕНКО: «Хочеться вірити, що Динамо пройде Янг Бойз. Але легкої гри там не буде. Все ж таки на синтетиці грати складно, а швейцарці до неї більше звикли».

 

Спорт, 02.08.2017 12:28