Василь Ломаченко. Джерело: Instagram українського боксера

Ломаченку готують новий супербій з Джервонтою Девісом: коли розпочнуться переговори

Промоутер Боб Арум розповів, що вже відбулися переговори з організацією PBC щодо наступного поєдинку з американським боксером Джервонтою Девісом і Василем Ломаченком. Для цього Девісу потрібно перемогти у найближчому бою.

Про це повідомляє Everything Boxing.

За даними промоутера, якщо Джервонта переможе 15 червня, то ці дискусії (щодо бою з Ломаченком, — ред.) продовжаться з надією провести бій у листопаді.

"Ми весь час спілкувалися з людьми з PBC, тому ми обов’язково відновимо переговори наступного тижня, після цього бою, якщо Джервонта виграє в суботу. Але знову ж таки, це не буде початок переговорів, ми говорили, Карл Моретті вже кілька тижнів говорив з Луїсом Декубасом про цей бій. І, сподіваюся, ми оперативно домовимось про бій у листопаді", — підкреслив Боб Арум. 

 Джервонта Девіс у ніч на 16 червня в Лас-Вегасі зійдеться в рингу з Френком Мартіном.

Цікаво, що в Мехіко Сергій Богачук отримав зелений пояс тимчасового чемпіона WBC. Українець отримав його з рук президента Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулеймана.

Також промоутер Олександр Красюк із K2 Ukraine розповів цікаву деталь про контракт на поєдинок між українцем Денисом Берінчиком та мексиканцем Емануелем Наваррете. Боксери можуть провести реванш.

Недавно повідомлялось, що український боксер Олександр Гвоздик вийде в ринг з американцем Давідом Бенавідесом 15 червня. Про це офіційно оголосила промоутерська компанія Premier Boxing Champions.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 15.06.2024 15:12