На фото Євген Стипанюк та Емеральд. Джерело: соцмережі

Ляшко назвав "брехливими" звинувачення снайперки Емеральд щодо його охоронця: реакція жінки

Колишній народний депутат Олег Ляшко вперше відреагував на заяви української військової блогерки Євгенії Емеральд про домашнє насильство її екс-чоловіка Євгена Стипанюка. Він працює охоронцем політика.

Свою реакцію Олег Ляшко опублікував в Instagram. Звинувачення Емеральд Ляшко назвав "брехливими та замовними".

"На фронті я добре зрозумів одне: життя занадто коротке. Тому не витрачаю свій час, щоб коментувати або спростовувати безглузді, брехливі і замовні звинувачення. Час розставить все по своїх місцях і кожному дасть оцінку", — написав Ляшко.

Олег Ляшко відреагував на скандал військової Емеральд і його охоронця

Скріншот з соцмереж

Емеральд вже відреагувала на заяву Ляшка. За її словами, досі невідомо в якому підрозділі служить Ляшко і чи дійсно доїхав до фронту.

"Олег Ляшко, як завжди, у своєму репертуарі "чесного турбопатріота" і "захисника". Правда, коли я зверталася до нього, щоб він вплинув на свого охоронця Євгена Стипанюка, який погрожував мені, то відповіді не отримала",йдеться в повідомленні Євгенії.

Нагадаю, колишній чоловік української снайперки Євгенії Емеральд Євген Стипанюк міг бути причетний до зґвалтування жінки, яка вийшла на зв'язок із захисницею. Він дозволяв собі чинити домашнє насильство.

За словами захисниці, окрім колишньої дружини Стипанюка, яка раніше зізналася, що також у шлюбі з ним страждала від його аб'юзу, з’явилися нові жертви. За рік до знайомства з Емеральд, чоловік мав стосунки із ще одною жінкою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.11.2023 15:58