Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

"Ваш чоловік вам зрадив зі мною": снайперка Емеральд шокувала заявою про сімейне життя

Колишній чоловік української снайперки Євгенії Емеральд Євген Стипанюк міг бути причетний до зґвалтування жінки, яка вийшла на зв'язок із захисницею. Він дозволяв собі чинити домашнє насильство.

Таку заяву зробила Емеральд в інтерв’ю для ТСН.

За словами захисниці, окрім колишньої дружини Стипанюка, яка раніше зізналася, що також у шлюбі з ним страждала від його аб'юзу, з’явилися нові жертви. За рік до знайомства з Емеральд, чоловік мав стосунки із ще одною жінкою.

"Після того, як я оприлюднила його погрози, мені почало писати ще більше жінок. Як виявилося, їх набагато більше, ніж я очікувала. Ця людина була у стосунках навіть тоді, коли робила мені пропозицію. Причому паралельно з двома жінками. І ці жінки дізналися про мене і взагалі, що я існую, коли вже вийшло освідчення. Гарне відео, яке облетіло всю країну. Всі мовчали", — сказала Євгенія.

Також захисниця оприлюднила скріншот діалогу з дівчиною, яка зізналася, що Стипанюк її зґвалтував, а також погрожував вбити її та її родину.

"Ваш чоловік вам зрадив зі мною. Не можу написати зі свого справжнього акаунта, бо я його боюся…", — поділилася дівчина.

Дівчина зізналася, що це відбулося приблизно півроку тому. Знайома дівчини попросила забрати кота, який перебував вдома у її хлопця. Там була велика компанія, а також чоловік Емеральд.

"Хлопець подруги запросив на каву, бо був дощ і я промокла. Ми випили і я запитала у вашого чоловіка (бо я була підписана на нього і вас), як ви. Він сказав, що ви ша**ва. Ну а далі у нас розгорнувся палкий конфлікт, бо він мене так само назвав. Пізніше, коли я йшла, то він запропонував підвезти мене. Я не хотіла, але 23:45 десь було, я і погодилася. В машині він почав приставати та з’їхав з дороги, і в лісі мене зґвалтував. Я залетіла, але зробила аборт", — розповіла подробиці дівчина.

Євгенія Емеральд сказала, що не впевнена, чи зможе вона заявити про це публічно, але вона була б щаслива, якби хтось із жінок наважився це зробити.

Нагадаємо, дружина депутата Верховної Ради України від "Слуги народу" Василя Вірастюка Інна вимагала через суд, щоби той кожного місяця виділяв 80 тисяч гривень на синів. І так, на її думку, мало тривати до досягнення ними повноліття.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.10.2023 14:55