Скріншот з відео

Люди у військовій формі увірвались до одного з елітних ресторанів Києва: у СБУ прокоментували (відео)

У п'ятницю ввечері, 15 грудня, люди у військовій формі увірвались в елітний київський ресторан. Там працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки нібито роздавали повістки відвідувачам дорогого закладу.

Відповідне відео з'явилось у соцмережі.

За попередніми даними, військові у столиці навідалися до ресторану "Веранда на Дніпрі". Відвідувачі у соцмережі повідомляють, що в одному з найдорожчих ресторанів Києва працівники ТЦК роздавали повістки.

Рейд на елітний київський ресторан: заява СБУ

У Службі безпеки України відреагували на відео за участю силовиків в одному із ресторанів Києва, яке поширюють у соцмережах, пише "Суспільне". У прес-службі СБУ повідомили, що їхні співробітники спільно з підрозділами МВС та Міграційної служби проводять в столиці "контрдиверсійні безпекові заходи" в рамках перевірки громадських закладів, яка відбувається вже третій день.

Водночас представники ТЦК проводять перевірку військовозобовʼязаних, які можуть порушувати правила військового обліку.

Раніше повідомлялось, що у Києві планують виплачувати по 30 тисяч гривень жителям міста, які будуть мобілізовані до Збройних сил України. На виплату зможуть розраховувати ті кияни, яких призвуть на службу у грудні та пізніше.

Нагадаємо, у Черкасах розгорівся скандал через події, які відбулись у місцевому ресторані WHITEOUT. Там напівголі офіціанти, бармени та діджеї розважали відвідувачок танцями з елементами еротики, що не сподобалось жителям міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.12.2023 23:35