Людмила Буймістер: " Україну підсаджують на газовий контракт з Газпромом"

19 ЖОВТНЯ 2021 21:01

Про це Народний депутат України, опальна "Слуга народу", заявила сьогодні, 19 жовтня, в ефірі телепрограми "Україна сьогодні" на телеканалі "Україна 24".

"Я прийшла в політику з бізнесу, а в бізнесі цінується альтернативна точка зору, бо коли тобі потрібно знайти рішення якоїсь проблеми... цінніше почути тих, хто має іншу точку зору. Я бачу, прнймні поки що, що у нашій політиці такого підходу не має", - прокоментувала вона своє виключення із фракціїї "Слуга народу". 

"Мене більше здивувало [на засіданні фракції партії "Слуга народу", яке відбулося у понеділок, 18 жовтня - ред.], що ми замість обговорення бюджету почали обговорювати якісь абсолютно фантастичні речі: соцекономи на округи, якісь програми "Великого будівництва", якісь програми по садочках, школах, воді і так далі, у той час, коли у нас скоро і наслення, і бізнес можуть, фактично, залишитися без тепла, без газу і електричної енергії... Мене найбільше лякає інше, я ж завжди несхожу позицію займала. Але коли я почала чітко розповідати, як нас ставлять на коліна перед Москвою, як тільки почала казати, що нас зараз ведуть до прямого контракту з Газпромом - все - я більше не член фракції "Слуга народу", - додала пані Людмила. 

Нагадаємо, що народну депутатку Людмилу Буймістер, яка голосувала проти законопроєкту про олігархів, у понеділок виключили з фракції "Слуга народу".

Політика, 19.10.2021 21:01