Скріншот з відео

Маск висміяв інтерв'ю Путіна пропагандисту Карлсону

Засновник компаній Tesla і SpaceХ та власник соцмережі Х (колишній Twitter) Ілон Маск опублікував мем із кадрами з інтерв'ю Володимира Путіна журналісту-пропагандисту Такеру Карлсону.

Про це йдеться у дописі американського мільярдера у соцмережі Х.

Маск висміяв "історичні відступи" російського диктатора Володимира Путіна, які він висловив в інтерв'ю американському пропагандисту Такеру Карлсону. Так, Маск опублікував мем із кадрами з інтерв'ю та підписом, у якому журналіст нібито запитує Путіна, чому Росія вторглася в Україну. На поставлене запитання російський диктатор нібито починає шукати "історичні паралелі".

"Я до цього підходжу. Ось бачите, 28 травня 2016 року в зоопарку Цинциннаті застрелили горилу...", заявив Путін у жартівливій репліці на картинці.

В оригіналі президент РФ, звісно ж, говорив не про горилу. Натомість Путін вдався до 30-хвилинної лекції, у якій вирішив зробити "короткий" екскурс в історію України з російського бачення подій.

 мем ілона маска про путіна

Скріншот із соцмережі Х

Нагадаємо, американський мільярдер Ілон Маск заявив, що президент Росії Володимир Путін не може програти у російсько-українській війні. Він також виступив проти ухвалення законопроекту Сенату США щодо виділення допомоги Україні. За словами Маска, "немає жодного шансу", що російський президент Володимир Путін може програти у війні в Україні. Таким чином він погодився з коментарем одного зі спікерів, який заявив, що ті, хто очікує на перемогу України у цій війні, "живуть у світі фантазій".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Світ, 13.02.2024 14:24