Фото: Instagram @kvittkova

Масова ДТП з елітними авто у Києві: у мережі повідомили про аварію за участю блогерки Квіткової

У неділю, 27 серпня, сталася масштабна аварія у Святошинському районі Києва. Попередньо, за кермом одного з автомобілів була відома блогерка Даша Квіткова.

Про це повідомили "Факти ICTV".

Зазначається, що серед перехрестя на Академмістечку зіштовхнулися три елітні автомобілі, серед яких — Tesla, Ford Mustang і Toyota Land Cruiser. У місцевих пабліках повідомили, що Квіткова, яка була за кермом люксового автомобіля бренду Lexus, виїхала на червоний сигнал світлофора, через що і сталася аварія. Авто Даша взяла на тест-драйв.

"Однак у поліції Києва Фактам ICTV сказали, що винен водій авто Ford Mustang, і нібито він проїхав на червоний сигнал. Також правоохоронні органи повідомили, що не обійшлося без постраждалих — один із учасників отримав легкі тілесні ушкодження", — повідомили у виданні.

Водночас у мережі з'явилися знімки з місця ДТП. На фото поруч із Квітковою можна помітити чоловіка, схожого на головного героя романтичного реаліті "Холостяк 11" Михайла Заливако. Варто зазначити, що раніше Дашу і Михайла неодноразово бачили разом і навіть приписували їм роман.

Квіткова ДТП

Колаж: "Факти"

Сама ж Квіткова цю інформацію поки не коментує, але у соцмережі Instagram залишила інтригуюче повідомлення і пообіцяла згодом розповісти, що сталося.

"Їхала сьогодні в пологовий будинок до Тані, але не склалося. Важкий день, розповім усе потім", — написала Даша.

Скріншот

Нагадаємо, увечері 22 серпня у Львівській області на автотрасі Київ-Чоп сталася смертельна ДТП за участі поліцейськоговнаслідок якої одна людина загинула, а трьох було госпіталізовано. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.08.2023 11:59