Фото: соцмережі

На Львівщині трапилася ДТП за участю поліцейського: є жертви

Увечері 22 серпня у Львівській області на автотрасі Київ-Чоп сталася смертельна дорожньо-транспортна пригодавнаслідок якої одна людина загинула, а трьох було госпіталізовано. 

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Львівської області.

"Близько 23:00 у селі Ямпіль, трапилась ДТП із потерпілими. Відбулося зіткнення між автомобілями Opel, попередньо під керуванням поліцейського управління патрульної поліції Львівської області, який перебував поза службою, та Volkswagen", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місце події одразу викликали медиків та поліцію. Внаслідок зіткнення водій Volkswagen загинув на місці. Трьох пасажирів з автомобіля Opel ушпиталили.

"Зараз справою займається слідство. Департамент патрульної поліції призначив службове розслідування. Поліцейського відсторонено від виконання службових обов'язків", — додають у прес-службі поліції.

Нагадаємо, 22 серпня у Вінницькій області сталася ДТП за участі легковика та вантажівки. Внаслідок аварії загинули 12 людей.

Додамо, 20 серпня у Дніпрі поблизу вулиці Вітряна Амур-Нижньодніпровського району легковий автомобіль перекинувся та впав у річку. В салоні на момент аварії перебували двоє дорослих та двоє дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.08.2023 18:01