Фото: Нацполіція

На Вінниччині у страшній аварії загинули дев'ятеро людей, серед них — діти

У Вінницькій області, у вівторок, 22 серпня, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та вантажівки. Внаслідок аварії загинули дев'ятеро людей.

Про це повідомила прес-служба поліції Вінницької області.

Правоохоронці встановили, що ДТП сталася поблизу села Бродецьке Хмільницького району о 19:28 годині. За попередньою інформацією слідства, внаслідок зіткнення ВАЗу із вантажним автомобілем DAF загинули водій легковика та вісім його пасажирів, серед яких — діти.

"На місці події працюють слідчі обласного главку, поліцейські відділення поліції №2 Хмільницького райвідділу, криміналісти та рятувальники. Поліція встановлює обставини ДТП", — повідомили правоохоронці.

ДТП у Вінницькій області

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 20 серпня у Дніпрі поблизу вулиці Вітряна Амур-Нижньодніпровського району легковий автомобіль перекинувся та впав у річку. В салоні на момент аварії перебували двоє дорослих та двоє дітей.

Також 14 серпня у селі Велика Омеляна на Рівненщині сталась моторошна аварія. Одна людина загинула, ще двоє травмовані. Смертельне зіткнення сталося близько 14:40 у селі Велика Омеляна. В салоні перебували троє осіб, одна з яких малолітня дитина. За допомогою спеціального обладнання надзвичайники деблокували постраждалих з понівеченого транспортного засобу та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 22.08.2023 23:17