Фото: соцмережі

Масштабна аварія на трасі Київ — Одеса: відбулось зіткнення зерновозів (відео)

У ніч на 10 грудня на трасі Київ — Одеса сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. На дорозі у жахливу аварію потрапили зерновози.

Відео оприлюднили місцеві Telegram-канали.

На кадрах, які опублікували очевидці, видно, як зерно сиплеться з пошкоджених машин. Наразі невідомо, чи є постраждалі внаслідок масштабної аварії. Також правоохоронцям доведеться з'ясовувати, що стало причиною зіткнення габаритних автомобілів.

Раніше повідомлялось, що 7 грудня, у Києві на Бориспільському шосе сталася дорожньо-траспортна пригода. Рух в напрямку Києва був перекритий.

Нагадаємо, біля села Новопавлівка Ізюмського району Харківської області зіткнулися oдразу три автомобілі: легковик, мікроавтобус і вантажівка. Внаслідок ДТП загинуло шість людей, іще п’ять отримали травми.

Також 5 грудня на Одещині відбулась дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейського з ознаками сп'яніння. Аварія сталася неподалік села Єреміївка. Внаслідок ДТП одному з пасажирів ампутували ноги, а інший пасажир отримав численні переломи та садна. Обох травмованих було госпіталізовано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.12.2023 09:21