Фото: сайт "Динамо"

Матч Ліги Європи "Рома" — "Динамо" Київ: де та коли дивитись поєдинок

У четвер, 24 жовтня, у межах третього раунду Ліги Європи італійська "Рома" зіграє проти "Динамо" Київ. Матч пройде на арені "Стадіо Олімпіко" в Римі.

Як повідомляє офіційний сайт "Динамо", гра розпочнеться о 19:45 за київським часом. Транслювати матч буде медіасервіс MEGOGO. 

Поєдинок розсудить нідерландський арбітр Сердар Гезюбююк. Його асистентами будуть Йоост ван Зуйлен та Йохан Балдер. Четвертим арбітром матчу призначено Сандера ван дер Ейка. За систему VAR відповідатимуть нідерландці Денніс Хіглер та Ервін Бланк.

Зауважимо, що наразі обидва клуби після двох турів перебувають в нижній частині турнірної таблиці, "вовки" заробили один заліковий пункт, а кияни двічі зазнали поразки. У першому матчі "Динамо" розгромно програло римському "Лаціо"(3:0), а у другому кияни поступилися німецькому "Гоффенгайму" (2:0).

Варто додати, що раніше команди зустрічались між собою чотири рази. Дві перемоги здобула "Рома", а у двох інших матчах перемагала українська команда. Різниця м’ячів 6:6. Одна з перемог киян була технічною 3:0. На момент зупинки матчу рахунок був 1:0 на користь "Динамо". Остання гра цих клубів відбулася майже 17 років тому. Поєдинок пройшов 27 листопада 2007 року. Тоді італійці виграли в Києві з рахунком 4:1.

Своєю чергою букмекери вважають фаворитом поєдинку італійську команду. Так, коефіцієнт на перемогу "Роми" складає 1,54, тоді, як на перемогу киян діє коефіцієнт 6,20.

Нагадаємо, Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" вже 27 жовтня зійдуться в очному поєдинку в рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги. Зустріч пройде у Києві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.10.2024 01:25