Фото: Telegram-канал руху "Атеш"

"Матиме значний вплив на перебіг наступу РФ": партизани розвідали важливу нафтобазу в Ростові (фото)

Агенти партизанського руху "Атеш" розвідали фактичне розташування нафтобази у Ростові Російської Федерації та схеми постачання нафтопродуктів на об'єкт. Ця база забезпечує ворожі війська, що воюють проти України.

Про це повідомляють агенти партизанського руху "Атеш" у своєму Telegram-каналі. У підпіллі наголосили, що територія охороняється великою кількістю співробітників. 

"По всьому периметру встановлено камери денного та нічного бачення. Було зафіксовано всі номери машин працівників та передано фахівцям для обробки. Координати об'єкта: 47.24731909851737, 39.58330827466628", — йдеться у зведенні партизанського руху.

Партизани з "Атеш" зазначили, що ця база забезпечує російські війська, що воюють проти України. Ураження цього військового об'єкта, за даними підпілля, матиме значний вплив на перебіг російського наступу.

Раніше повідомлялось, що у ніч на 1 травня безпілотник атакував Рязанську область. Внаслідок удару виникла пожежа на Рязанському нафтопереробному заводі.

Атаки на російські НПЗ 27 квітня

У ніч на 27 квітня понад 10 безпілотників атакували нафтопереробний завод та інші об'єкти інфраструктури на Кубані. На деяких із них виникли пожежі. За інформацією чиновників, нібито було придушено понад 10 безпілотників у Слов'янському, Сіверському та Кущівському районах.

Вони також повідомили, що оперативні служби ліквідовують загоряння внаслідок падіння БпЛА. Пізніше голова Слов'янського району Краснодарського краю додав, що на Слов'янському нафтопереробному заводі під час атаки безпілотників пошкоджено ректифікаційну колону.

За інформацією місцевих жителів, у Сєвєрському районі Краснодарського краю атаковано Ільський нафтопереробний завод. Після атаки дронів на підприємстві виникла пожежа, її вже майже погасили, хоча роботи проводились протягом тривалого часу.

Нагадаємо, що юридичний комітет Парламентської асамблеї Ради Європи 15 квітня назвав нафтопереробні заводи Російської Федерації легітимною ціллю для Збройних сил України. Про це повідомив голова комітету ПАРЄ з питань міграції, біженців і переміщених осіб і народний депутат України Олексій Гончаренко.

За даними росЗМІ, Словʼянський нафтопереробний завод на Кубані, який був атакований українськими дронами 27 квітня, припинив свою роботу. На підприємстві можуть бути приховані пошкодження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.05.2024 13:46