Фото: РНБО

"Має воскреснути": Данілов прокометував чутки про "смерть" Путіна

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов вважає, що російські інформаційні вкиди про "смерть Путіна" є частиною підготовки до його президентської кампанії.

Про це Данілов заявив в ефірі телемарафону.

"Це все спецоперація РФ, яка в такий спосіб готує передвиборчу кампанію Путіна. Маємо розуміння що у березні наступного року ця істота має намір очолювати цю терористичну територію. І зараз по технологіях, які вони розробляють у такій спосіб — звертають увагу на нього, потім як Христос воскрес, так і у них Путін має "воскреснути" і має починати тур по всій Росії", — сказав Данілов.

Водночас Данілов наголосив, що рано чи пізно російський диктатор все одно помре.

"Але я хочу сказати, що рано чи пізно це станеться (смерть Путіна, — ред.), це природний процес", — зауважив секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше Олексій Данілов заявив, що головним завданням українців залишається перемога та вихід на кордони 1991 року, навіть якщо це триватиме довше, ніж хотілося б. Крім того, за словами, секретаря РНБО зазначив, українці мають зробити так, щоб можна було отримати повну незалежність та побудувати Україну, про яку мріяли століттями.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.10.2023 08:55