Фото: Офіс президента України

Мені відомо про спроби тіньової угоди з Росією, злу не можна довіряти, — Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що йому відомо про спроби інших країн укласти певні тіньові угоди з Росією. Він закликав світ не робити цього, адже "злу не можна довіряти".

Такою була заява глави держави під час виступу на Генеральній асамблеї ООН.

"Мені відомо про спроби укласти якісь тіньові угоди за лаштунками. Злу не можна довіряти. Запитайте Пригожина, чи варто довіряти обіцянкам Путіна. Будь ласка, почуйте мене. Нехай єдність вирішує все відкрито", — сказав Зеленський.

Президент зауважив, що поки Росія штовхає світ до останньої війни, Україна робить усе, аби після російської агресії "ніхто у світі не наважився напасти на жодну державу".

"Озброєння (РФ, — ред.) має бути стримане. Воєнні злочини мають бути покарані. Депортовані люди мають повернутися додому. А окупант має повернутися на власну територію", — підсумував глава держави.

Нагадаємо, ввечері 19 вересня президент України Володимир Зеленський перед виступив на Генасамблеї ООН закликав виключити Росію з Ради безпеки. У своїй промові в Нью-Йорку глава Української держави заявив, що світ має сприяти ядерному роззброєнню Росії та не дати їй розпочати нову війну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.09.2023 00:23