Фото: скріншот з відео

Мер Броварів підтвердив та повідомив деталі отримання повістки у військкомат

Меру Броварів Ігорю Сапожку у вівторок, 31 січня, вручили повістку до військкомату. Це сталось під час засідання виконкому міської ради.

Сапожко підтвердив отримання повістки від працівника Територіального центру комплектування.

"Сьогодні перед початком засідання виконавчого комітету разом з іншими членами виконкому отримав повістку до Броварського РТЦК та СП (військкомату). Повідомляю, що до військкомату я прибув вже сьогодні та повторно пройшов звірку облікових даних. Тож, наказ наших військових виконав. Також зазначу, що ще на початку повномасштабного вторгнення я за власною ініціативою відвідав Броварський РТЦК та СП і оновив облікові дані", — сказав мер Броварів.

Сапожко заявив, що під час повномасштабної війни, виконання вказівок та розпоряджень військового керівництва – не тільки законодавча норма, а й громадянський обов'язок кожного українця.

"Закликаю усіх, кого це стосується, не порушувати закон та у визначений термін прибути до військкомату аби перевірити та оновити свої облікові дані", — заявив Сапожко.

Нагадаємо, в українському законодавстві передбачено чимало способів вручення повістки потенційному призовникові. Повістку можуть вручати у будь-якому місці, яке не заборонене законодавством України.

Політика, 31.01.2023 15:02